Τηλεφωνικές παραγγελίες

Τα προϊόντα μας έρχονται στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!

Για τους ανθρώπους που δεν είναι και τόσο εξοικειωμένοι με το Internet και τους υπολογιστές ή για κάποιο λόγο δεν είναι εφικτή η καταχώριση της παραγγελίας σας μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε την παραγγελία σας μαζί μας τηλεφωνικά στο: 2310 232323 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:30

Οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποί μας είναι σε θέση να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις προσφορές και να σας συμβουλεύσουν για συμπληρωματικά προϊόντα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στην παραγγελία σας.

Όλες οι παραγγελίες τα είδη των οποίων υπάρχουν σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από αργίες. Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων η αποστολή θα εκτελεστεί από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Τα στοιχεία που θα σας ζητήσουμε για την καταχώρηση της παραγγελίας σας είναι:

Τα προϊόντα που επιθυμείτε καθώς και τις αντίστοιχες ποσότητες.

Ασφάλιση μεταφοράς προϊόντων.

Όνομα και Επώνυμο.

Τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) και ώρες επικοινωνίας.

Email (αν υπάρχει).

Διεύθυνση αποστολής (Οδός, αριθμός, πόλη, ΤΚ, Χώρα).

Επισημαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση τηρούνται αυστηρά όλοι οι όροι που αναγράφονται στην επιλογή «Πληρωμές & Ασφάλεια Συναλλαγών» του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και οι όροι παροχής υπηρεσιών της εξ αποστάσεως παραγγελίας προϊόντων.