Προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να παραλάβουν τα προϊόντα της επιλογής σας από το allday.gr Stores στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να παραγγείλετε κάποιο προϊόν ή να δεσμεύσετε κάποιο διαθέσιμο και να το παραλάβετε την ημέρα και ώρα που σας βολεύει.

Εάν δεν σας καλύπτει καμία από τις παραπάνω επιλογές και έχετε εναλλακτική πρόταση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 232323 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@allday.gr.

Στο πεδίο Αποστόλη μπορείς να επιλέξεις σε τρία απλά βήματα τον τρόπο και την διεύθυνση χρέωσης.

1. Αν θέλεις, μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα που παρήγγειλες από το ηλεκτρονικό κατάστημα allday.gr στη διεύθυνση χρέωσης ή σε κάποια άλλη διεύθυνση παράδοσης της επιλογής σου. Η Διεύθυνση χρέωσης και η διεύθυνση παράδοσης θα πρέπει να είναι εντός Ελλάδος. Κάνε κλικ στην επιλογή «Αλλαγή» για να αλλάξεις τη διεύθυνση χρέωσής σου (λεπτομέρειες για την συμπλήρωση θα βρεις στο πεδίο «Συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων»).

2. Πρέπει να επιλέξεις Παράδοση ή Παραλαβή από το κατάστημα. Για να παραλάβεις τα προϊόντα από το κατάστημα επέλεξε την επιλογή «Παραλαβή από το κατάστημα» θα ενημερωθείς ότι θα γίνει νέος υπολογισμός των εξόδων αποστολής και στην συνέχεια θα πρέπει να επιλέξεις το κατάστημα από το οποίο θέλεις να παραλάβεις το προϊόν.

3. Το πεδίο Διεύθυνση αποστολής είναι ενεργό μόνο στην περίπτωση Παράδοσης της παραγγελίας. Σε αυτό το σημείο πρέπει να διευκρινίσεις που θέλεις να παραδοθούν τα προϊόντα σου. Αν θέλεις διαφορετική διεύθυνση αποστολής από την διεύθυνση χρέωσης επίλεξε «Αποστολή σε άλλη διεύθυνση» θα εμφανιστεί η παρακάτω φόρμα όπου θα πρέπει να συμπληρώσεις την επιθημητή διεύθυνση αποστολής. Πατόντας στο «Επόμενο» θα μεταβείς στο τέταρτο βήμα «Πληρωμή».