Δωρεάν courier σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν courier σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες ανω των 99 ευρώ!

 

Θα πληρώσουμε εμείς για τα μεταφορικά σας έξοδα, όχι με απλή παράδοση αλλά με courier!

 

Είμαστε στη χαρούμενη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σχεδόν όλες οι αγορές έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ και απευθείας παράδοση στο κατώφλι του σπιτιού σας! Πιστεύουμε ακράδαντα, πως η δική μας δουλειά ξεκινάει, από την παραγγελία του προϊόντος μέχρι και την παραλαβή του από εσάς. Για αυτό το λόγο εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα σε 1-3 ημέρες,  εγγύηση 2 χρόνων, πολιτική DOA και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας.

 

 

  1. Δωρεάν Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική –Πόρτα Πόρτα (Courier)

 

Η ταχεία αποστολή με Γενική Ταχυδρομική – Πόρτα Πόρτα (Courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ για δέματα από 1 μέχρι 5 κιλά και ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής, εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα. Σε αντίθετη περίπτωση κάποιος από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας να σας ενημερώσει για τον χρόνο αναμονής. Ο τρόπος αυτός αφορά παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα (εξαιρούνται περιοχές που η εταιρεία courier χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες – ρωτήστε μας αν είστε σε μία από αυτές).

Για παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο από 5kg ή χρέωση για κάθε έξτρα κιλό (χωρίς τα πρώτα 5) είναι 1€/κιλό.

Οι παραγγελίες με βάρος μικρότερο από 1Kg, που αφορούν αξεσουάρ, τσάντες κ.α. λόγω πολύ χαμηλής τιμής, δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά δωρεάν μεταφορικών και η χρέωση είναι €5,00. Μπορείτε να παραγγείλετε όποιο αξεσουάρ και συνοδευτικό θέλετε μαζί με τον καινούργιο σας φορητό ή σταθερό και να εκμεταλλευτείτε τα δωρεάν μεταφορικά.