Τηλεφωνικές Παραγγλίες στο 2310 23 23 23
H εταιρεία allday –  ιδρύθηκε το 2016 στην Θεσσαλονίκη με βασικό αντικείμενο και προσανατολισμό Συστημάτων Φωτισμού Επαγγελματικών μηχανημάτων αλλα και όχι μονο.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των πέντε τμημάτων της εταιρείας απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες όσο και σε επιχειρήσεις. Στους πελάτες τις ανήκουν μεταξύ άλλων Επιχειρήσεις όλων των δραστηριοτήτων,  Οργανισμοί του Δημοσίου, Αγροτικές Μονάδες, Ελεύθεροι Επαγγελματίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.
Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση των στελεχών του, σας εξασφαλίζει άμεση, υπεύθυνη και διαρκή τεχνική υποστήριξη με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία του εξοπλισμού σας. Το Τμήμα μεταξύ άλλων αναλαμβάνει τον τεχνικό έλεγχο & επισκευές

Στο Τμήμα Συμβουλευτικής θα βρείτε πάντα στην διάθεσή σας ένα στέλεχος που μέσα από την ανάλυση των απαιτήσεών σας, την επίσκεψη και την μελέτη του χώρου σας, θα σας προτείνει την κατάλληλη λύση για την λειτουργική Οργάνωση και τον Αυτοματισμό του Επαγγελματικού σας χώρου καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά νέου εξοπλισμού, ή την επέκταση – αναβάθμιση του παλιού σας.