Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως τρόπο πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου θα σου δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με την allday.gr. Η παραγγελία σου θα τύχει επεξεργασίας και θα ολοκληρωθεί με αποστολή, μόλις εμφανιστεί η κατάθεση σου, συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα. Αν δεν έχεις πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Αν δεν έχεις πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σου ακυρώνεται αυτόματα.

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για προεξόφληση της παραγγελίας σου είναι:

ALPHABANK
Όνομα Δικαιούχου: Μαυρίδης Χαράλαμπος
IBAN:GR62 0140 7170 7170 0200 2000 316
BIC/SWIFT:CRBAGRAA

(Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη Τράπεζα υπάρχει διαχειριστικό κόστος €5,00 που επιβαρύνει το πελάτη)

Επωφεληθείτε άμεσα από την μοναδική ποιότητα και την τεράστια ποικιλία της allday.gr , με τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Για να αποφύγουμε προβλήματα στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα είμαστε στη διάθεσή σας διαρκώς έως την ολοκλήρωσή της!

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα σας και ο αριθμός παραγγελίας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@allday.gr, με θέμα «Κατάθεση σε τράπεζα».

 

Εάν δεν σας καλύπτει καμία από τις παραπάνω επιλογές και έχετε εναλλακτική πρόταση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 232323.