Μάθε πώς το Πλάνο Δόσεων allday μπορεί να σε βοηθήσει:

Τι ακριβώς είναι το Πλάνο Δόσεων allday; Είναι ένας τρόπος πληρωμής που σου χαρίζει ευκολία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου. Μόνο με το Πλάνο Δόσεων allday μπορείς – με πιστωτική κάρτα– να αγοράσεις ότι έχεις ανάγκη και να ορίσεις εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή.

Οι δόσεις παραμένουν σταθερές κάθε μήνα; Ναι, οι μηνιαίες δόσεις παραμένουν σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια του πλάνου, προκειμένου να σε διευκολύνουμε να προγραμματίσεις καλύτερα την πληρωμή τους.

Ποια είναι η διαδικασία; Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2310 232323.

Ποια είναι η ευελιξία που σου χαρίζει; Εσύ είσαι αυτός που επιλεγείς την τιμή της δόσης που σε εξυπηρετεί.

Μπορώ, αν το επιθυμώ, να πληρώσω και παραπάνω από μια δόση το μήνα; Ναι, το Πλάνο Δόσεων του allday σου παρέχει την ευελιξία να πληρώσεις παραπάνω από μια δόση το μήνα, σε περίπτωση που εσύ το επιθυμείς.

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώνω τις δόσεις μου; Μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας και με την σχετική ενημέρωση που θα έρθει στο email σου από το συνεργαζόμενο πιστωτικό μας Ίδρυμα

Μπορώ να εφαρμόσω το Πλάνο Δόσεων allday σε οποιοδήποτε προϊόν;  Όχι, υπάρχει περιορισμός στο είδος του προϊόντος. Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μόνο προβολείς  που η αξία τους ξεπερνάει τα 900 ευρώ!

Τώρα με μικρές και σταθερές δόσεις μπορείς να αποκτήσεις αυτό που θες, την ώρα που το θες, όπως το θες. To μοναδικό Πλάνο Δόσεων allday  ήρθε να σου λύσει τα χέρια. Ποτέ πριν ο προγραμματισμός της πληρωμής δεν ήταν τόσο εύκολος!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: